Ultrabook HP EliteBook Folio 1040 G2

Ultrabook HP EliteBook Folio 1040 G2

Ultrabook HP EliteBook Folio 1040 G2

Ultrabook HP EliteBook Folio 1040 G2

Ultrabook HP EliteBook Folio 1040 G2 cu procesor Intel® Core™ i5-5200U 2.20GHz, Broadwell™, 14″, Full HD, 8GB, 256 SSD, Intel® HD Graphics, Microsoft Windows 8.1 Pro, Silver

Ultrabook HP EliteBook Folio 1040 G2
Descriere

Procesoarele Intel® Core™ din a cincea generatie – Broadwell inglobeaza un nou standard de performanta si versatilitate, fiind potrivite pentru cel mai aglomerat si rapid stil de viata. Procesoarele Intel® Core ™ i3, i5, si i7 permit un nou val de inovatii cu caracteristici precum: scanarea 3D, control al gesturilor, si comenzi vocale. Pentru companii, procesoarele Intel® Core™ vPro™ sunt concepute pentru a satisface nevoile de mobilitate si de securitate ale afacerii dumneavoastra, avand capacitatea de a se andoca wireless.

 

Ultrabook HP EliteBook Folio 1040 G2

Ultrabook HP EliteBook Folio 1040 G2

Intel ® Turbo Boost Technology ofera mai multa performanta atunci cand este necesar. Este activat atunci cand sistemul de operare (OS) solicita cel mai inalt nivel de performanta al procesorului.

 

Intel ® Turbo Boost Technology 2.0 permite in mod automat nucleelor aflate pe procesor sa ruleze la o frecventa superioara redirectionand puterea si accelerand performanta in mod dinamic intr-o maniera proportionala sarcinilor si aplicatiilor la care sistemul este supus. Functioneaza pe sistemele care au la baza procesoarele Intel ® Core ™ de generatia a 3-a, a 4-a si a 5-a i5 si i7.

Frumusetea atinge superlativul la cel mai subtire Ultrabook™ de la HP din clasa enterprise, de 35,56 cm (14 inch), echipat cu caracteristici impresionante de performanta, securitate si maniabilitate, pentru a va ajuta sa va expuneti cele mai bune lucrari.

h2

 

Mai usor. Mai capabil

Lucrati cu incredere in birou sau in deplasare cu HP EliteBook Folio 1040, care este subtire, elegant si durabil. Echipat cu un ecran Full HD, o structura puternica din aliaj de aluminiu si o tastatura antistropi iluminata din spate, acesta este conceput sa reziste rigorilor zilei de lucru.

 

O sursa de productivitate

Beneficiati de cea mai recenta tehnologie cu Windows 8.1 si o varietate de procesoare Intel® Core™ din a 5-a generatie, care ofera o viteza si o performanta impresionante. Obtineti zilnic un randament ridicat, cu acumulatorul cu durata mare de viata conceput cu gandul la profesionisti.

h3

 

Conectare fara complicatii

Mentineti conexiunea utilizand WiDi, Miracast, combinatia compatibila WLAN 802.11ac si Bluetooth 4.0.

 

Securitate si gestionare pe care puteti conta

Mentineti controlul asupra datelor, securitatii si dispozitivelor cu HP BIOSphere, HP Sure Start, HP Touchpoint Manager, Intel® vPro optional™ si LANDesk, care se integreaza usor in mediul IT.

 

Colaborare convenabila

Colaborati cu alte persoane utilizand o camera Web de 720p si DTS Studio Sound™, care anuleaza zgomotul.

Ultrabook HP EliteBook Folio 1040 G2

Ultrabook HP EliteBook Folio 1040 G2

 

Conexiuni simple

Porturile esentiale asigura conexiuni comode la dispozitivele periferice. DisplayPort permite conexiuni rapide la monitoare si proiectoare, in timp ce porturile de incarcare USB 3.0 de pe ambele parti ale aparatului permit incarcarea fara probleme a dispozitivelor mobile.

Pin It

Add comment