Digitalogy Blog

Blog Stiri IT

Trendurile in online date de Kim Kardashian

Trendurile in online date de Kim Kardashian

Notorietatea lui Kim Kardashian a inceput in 2007 cu un sex tape filmat cu fostul sau partener Ray J. Atunci, Kim a inteles ca drumul spre succesul sau este o strategie de social media bazata in principal pe “selfie-uri” si a inceput sa posteze pe retelele sociale poze sexy dar si poze din viata sa privata. In diferite interviuri a recunoscut ca de mic copil placea sa isi faca selfie-uri, iar in 2015 chiar a publicat o carte, “Kim Kardashian Selfish” care contine selfi-urile sale preferate..printre care unele care nu fusesera inciodata publicate.
In 10 ani a reusit sa ajunga la o audience de aproape 90 de milioane de Followeres pe Instagram, 49 de milioane pe Twitter si 30 de milioane pe Facebook. Sursa ei principala de venituri sunt post-urile sponsorizate pe retelele sociale. Ghiciti cat castiga dintr-un post sponsorizat? Cam 300.000 $ (conform platformei Captiv8)…
Din imaginea sa Kim a reusit sa castige in 2016 venituri de 51 de milioane de $. Pe langa post-urile sponsorizate alte surse de venituri sunt: reality show-ul “Keeping Up With The Kardashians”, contracte de imagine si, mai nou, aplicatia de fashion “Kim Kardashian: Hollywod”.
O scurta prezentare a aplicatei vedeti mai jos

In aceasta aplicatie Kim probeaza diferite rochii de seara sau tinute casual, merge la intalniri si evenimente mondene. In joc si tu iti poti crea propria celebritate careia iti poti personaliza look-ul, o poti insoti pe Kim la diferite evenimente, inclusiv pe covorul Rosu, te intalnesti cu vedete, intalnesti fani si ai de a face cu paparazzi.
App nu este pentru copii, iar jocul se joaca gratuit dar daca doresti niste optiuni suplimentare trebuie sa platesti pentru acestea. De asemenea in joc apare publicitate si este necesara conectarea la internet. Partea interesanta este ca userii pot juca “in retea”, pot interactiona unii cu ceilalti (prin chat rooms).
Kim a anticipat mereu trendurile in online… deci incepe era mobile app?? Tot ce se poate 🙂

 

Pin It

Add comment