Digitalogy Blog

Blog Stiri IT

Rochii de seara de Black Friday

Rochii de seara de Black Friday

Cu siguranta cand va ganditi la Black Friday cei mai mulți dintre voi veți fi probabil va ganditi la produse IT&C și electronice. De altfel, așa a și pornit Black Friday-ul la noi acum câțiva ani, cu oferte la telefoane mobile, la televizoare, laptopuri și electrocasnice. Și în 2017 aceste produse vor fi la putere, așadar dacă doriți să vă echipați casa cu electronice noi, să vă cumpărați un nou laptop, computer sau telefon, cu siguranță nu veți duce lipsă de opțiuni.

Retailer-ii din IT&C pregătesc oferte interesante, asa ca urmariti ofertele eMag, Cel.ro, Flanco, Altex, Media Galaxy dar și a marilor lanțuri de supermaket-uri ce au propriile divizii IT&C, precum Carrefour, Auchan sau Cora.

Black Friday în 2017 este însă în prezent insa in sectorul fashion asa ca ar trebui să urmăriți și comercianții ce oferă elemente de îmbrăcăminte și încălțăminte. Si daca tot se apropie sarbatorile ar fi bine daca ati lua deja tinuta de revelion. In functie de locul unde urmeaza sa petreceti puteti opa pentru o tinuta trendy, o rochie de club sau pentru o rochie de seara deosebita. Daca stii deja unde vei petrece noaptea dintre ani, iti va fi mult mai usor sa alegi un outfit potrivit pentru locatia respectiva. Pentru mai multe idei cu privire la tinuta pe care sa o imbracati de Revelion in functie locatia unde va veti petrece noapte dintre ani puteti vizita site-ul I-Fashion, cu siguranta veti gasi ceva potrivit si, de ce sa nu profitati de super-ofertele de Black Friday? Dar daca inca nu aveti nimic stabilit, puteti profita de ofertele de geci de iarna si, mai nou haine de blana… toate in trenduri, astfel incat 2018 sa va gaseasca cu o garderoba “fresh”!

 

 

Pin It

Add comment