Reducere la eMAG

la iPhone 6 6S si Samsung Galaxy RESIGILATE

Reducere la eMAG la iPhone 6 6S si Samsung Galaxy RESIGILATE

Reducere la eMAG la iPhone 6 6S si Samsung Galaxy RESIGILATE

Reducere la eMAG la iPhone 6 6S si Samsung Galaxy RESIGILATE

 

eMAG – iPhone 6S Plus resigilat

Telefonul mobil iPhone 6S Plus este foarte apreciat de catre fanii Apple si are dimensiuni ceva mai mare ca modelul clasic, insa si pretul este unul ceva mai ridicat. Acum, la eMAG exista acest model resigilat si prezinta zgarieturi fine ale ambalajului origina deschis, dar si un pret redus cu peste 1.000 de lei. Oferta completa poate fi gasita AICI.

eMAG – Samsung Galaxy Note Edge

Un alt telefon foarte apreciat este Samsung Galaxy Note, variant Edge cu margini rotunjite si care implementeaza meniu suplimentar. Telefonul are zgarieturi fine pe spatele carcasei si se livreaza fara s-pen. Pretul este unul excelent si il gasiti AICI.

eMAG – iPhone 6

Modelul clasic, alb, de iPhone 6 cu memorie de 64 GB, adica nu cel mai mic model ci unul pe care puteti stoca foarte multe fotografii, video-uri dar si aplicatii. Telefonul este resigilat la eMAG dar beneficiaza de 24 de luni de garantie. Pretul excelent il gasiti AICI.

eMAG – Samsung Galaxy S6

O reducere uriasa dar disponibila doar in limita stocului disponibil este pentru acest Samsung Galaxy S6 cu 128GB memorie. In plus, telefonul vine cu un cadou deosebit: accumulator extern produs de e-boda. Pretul poate fi gasit AICI.

eMAG – Galaxy Note 5

Chiar daca telefonul acesta nu este varful de gama de la Galaxy Note, modelul 5 are toate functiile pe care ti le-ai putea dori. Foloseste functia 4G, are 32 GB memorie si slot de memorie pentru extindere. Pretul pentru produsul resigilat este disponibil AICI.

eMAG – Apple iPhone 6S PLUS

Este cel mai performant model de iPhone din acest moment si implicit cel mai scump. Mai mult chiar, acest model are cea mai mare memorie, cea de 128GB. Cu toate astea, pretul este unul excelent ce are reducere de peste 1500 de lei pentru produsul resigilat de la eMAG care prezinta zgarieturi fine asupra ambalajului. Oferta completa poate fi gasita AICI.

eMAG – iPhone 5S

Telefonul mobil iPhone 5S Gold este un model ceva mai vechi insa care pastreaza toata calitatea Apple. Fiind vorba si de un model ceva mai vechi, si de un produs resigilat, este practice vorba de unul dintre cele mai ieftine produse Apple din oferta eMAG. Gasiti pretul AICI.

eMAG – Samsug Galaxy S6 Edge Plus

Adauga culoare interactiunilor tale cu marginile lui Samsung Galaxy 6 Edge. Poti adauga un cod de culoare pentru 5 persoane. Printr-o simpla atingere a culorii respective ii vei putea contacta pe cei dragi, prin apel, mesaj sau e-mail. Datorita notificarilor cu aceste coduri de culori inovatoare, puteti vedea cu usurinta cine va contacteaza, chiar si atunci cand telefonul este cu ecranul in jos. Toate detaliile si pretul pentru telefonul resigilat sunt AICI.

eMAG – iPhone 5C

Ultimul model de telefon resigilat de la Apple pe care vi-l prezentam este acest iPhone 5C. Telefonul are urme de folosire usoare si ambalaj original deschis. Gasiti toate detaliile si pretul AICI.

Pin It

Add comment