Digitalogy Blog

Blog Stiri IT

Mass Effect: Andromeda – Data aparitiei 23 martie 2017

Mass Effect: Andromeda – Data aparitiei 23 martie 2017

[:ro]

Mass Effect: Andromeda – Data aparitiei 23 martie 2017


       Articol scris de Aaryn Flynn, Directorul General BioWare

In numele echipelor noastre din Montreal, Edmonton si Austin, sunt incantat sa va anunt ca Mass EffectTM: Andromeda se va lansa, marti 21/03/2017 in America de Nord, si joi 23/03/2017 in Europa. Va multumim pentru rabdare (de fapt, chiar si pentru nerabdare, in unele cazuri), timp in care ne-am concentrat pe finalizarea jocului.

Mass Effect: Andromeda este cel mai ambitios joc Mass Effect pana la aceasta data. Noi spunem povesti noi, prin crearea de noi personaje, noi planete, noi specii, precum și introducerea unor noi sisteme de joc. Si, pentru prima data, vom aduce Mass Effect la motorul de joc FrostbiteTM, un motor incredibil care a oferit un salt grafic extraordinar de la trilogia Mass Effect la Mass Effect: Andromeda. Pentru a realiza acest lucru, ne vom aloca tot timpul posibil pentru a ne asigura ca veti avea parte de cea mai buna experienta posibila.

Inainte de pauza de vacanta, dezvoltatorii de la BioWare au luat acasa o versiune a jocului, ceea ce noi numim “constructie de vacanta”. Aceasta este o traditie veche a studioului, incepand din primele zile ale primului joc Mass Effect. Multi si-au incarcat jocul pe PC sau console si au plecat acasa pentru a juca cat mai mult posibil in timpul lor liber. Revenind din vacanta, feedback-ul a fost mare. Obtinerea aprobarii de la membrii studioul nostru, dintre care multi au jucat roluri cheie în trilogia originala, a fost cu siguranta un factor cheie pentru a ne ajuta sa stabilim data aparitiei jocului.

Chiar si mai interesant pentru noi, in ultimele luni a fost vazut entuziasmul in comunitate, odata ce am inceput sa dezvaluim mai multe despre joc. Pasiunea jucatorilor pentru aceasta franciza continua sa ne conduca. Si acum, suntem la doar cateva luni departare de a oferi o experienta noua Mass Effect pentru jucatori, pentru prima data in ultimii cinci ani – mai bogata, mai profunda si gata de explorare. Suntem incantati de cat de departe mergem cu franciza si speram ca veti considera ca s-a meritat asteptarea.

Ne vedem in Andromeda,

Aaryn

 

Articolul original il regasiti aici

Wallpaper  Mass Effect: Andromeda : aici

 [:]

Pin It

Add comment