Digitalogy Blog

Blog Stiri IT

I-Fashion: rochii de seara si tinute casual

I-Fashion: rochii de seara si tinute casual

Va prezentam un site pe care l-am realizat recent impreuna cu prietenii nostril de la RAV MEDIA si de care suntem foarte mandri. Este vorba de un site e-commerce cu imbracaminte pentru femei: i-fashion. Din acest magazine online puteti achizitiona rochii de seara lungi, rochii de ocazie dar si haine casual si trendy. Brand-urile comercializate sunt Made in Romania: BBY si MEXTON. Imaginea brand-ului BBY a fost Bianca Draguseanu si Daniela Crudu iar brand-ul Mexton se poate mandri cu niste nume pe masura – Ruby si Cristina ICH.

Daca cautati o rochie eleganta pentru o ocazie speciala: nunta, botez, majorat, banchet cu siguranta puteti gasi in acest magazin!

De asemenea daca va place acest e-commerce si doriti sa incepeti o afacere in mediul online ne puteti contacta. Pe langa realizarea magazinului va putem oferi si o gama complete de servicii pentru a face magazinul functional si a va creste constant baza de clienti.

Asteptam de asemenea parerile profesionistilor din domeniu cu pareri si de ce nu propuneri de imbunatarire a site-ului si eventuale colaborari!

Pin It

Add comment