Data de prezentare Samsung Galaxy S7 - Video

Data de prezentare Samsung Galaxy S7 - Video

Data de prezentare Samsung Galaxy S7 – Video

Data de prezentare

Samsung Galaxy S7 – Video

Samsung a confirmat data de prezentare Samsung Galaxy S7 in urma numeroaselor zvonuri si materiale de presa care au ajuns pe internet in ultimele zile, coreenii anuntand ca noul smartphone va fi intr-adevar dezvaluit lumii intregi pe data de 21 februarie in cadrul Mobile World Congress 2016.

 

Confirmarea a venit prin intermediul unui clip video publicat de catre coreeni prin intermediul propriei pagini Facebook, astfel ca acum nu mai exista dubii cu privire la data la care Samsung Galaxy S7 va fi prezentat pentru lumea intreaga, zvonurile dovedindu-se a fi adevarate.

 

Separat de prezentarea Samsung Galaxy S7, compania Samsung sugereaza faptul ca vom vedea noutati pentru Samsung Gear VR in cadrul acelei conferinte si acest lucru era de asteptat avand in vedere ca sistemul a avut un succes destul de mare dupa lansare.

 

#TheNextGalaxy este motto-ul oficial al conferintei pe care cei de la Samsung o vor organiza in Barcelona pentru prezentarea Samsung Galaxy S7, acelasi hashtag fiind folosit si in trecut de catre coreeni pentru fiecare prezentare importanta a unui terminal din seria Galaxy.

Pin It

Add comment