Apple vinde iPhone 5S la jumatate de pret

Apple vinde iPhone 5S la jumatate de pret

Apple vinde iPhone 5S la jumatate de pret

Apple vinde iPhone 5S la jumatate de pret

iPhone 5S este vandut la jumatate de pret de catre compania Apple in momentul de fata in India, cei din Cupertino luand o decizie atat de radicala in ideea de a cuceri rapid una dintre cele mai mari piete de pe planeta.

Conform unei publicatii locale, Apple vinde iPhone 5S in India la pretul de 370 de dolari, cu aproape 300 de dolari mai ieftin decat pretul de 665 de dolari perceput in SUA in luna septembrie, reducerea fiind una neobisnuit de mare pentru compania Apple.

India este cea de-a treia piata ca marime in ceea ce priveste vanzarile de smartphone-uri, fiind devansata doar de China si SUA, iar Apple deocamdata nu se afla nici macar in top 5 vanzatori de smartphone-uri din India, in ciuda popularitatii terminalelor sale.

Daca in China exista suficient de multi chinezi capabili sa cumpere iPhone-uri la preturi mari, in India situatia este complet diferita, asa ca Apple a fost nevoita sa ia masuri drastice pentru a-si creste vanzarile, o reducere de 300 de dolari a pretului iPhone 5S urmand a avea cu siguranta un impact extrem de pozitiv al vanzarilor.

Citeste articolul integral pe: idevice

Pin It

Add comment