Promovare Web SEO - Nou la Digitalogy

Promovare Web SEO - Nou la Digitalogy

Promovare Web SEO – Nou la Digitalogy

Promovare Web SEO – Nou la Digitalogy

Promovare Web SEO – Nou la Digitalogy

Strategii de optimizare seo profesionale

Analizam, proiectam si implementam o strategie de marketing online adaptata afacerii dvs in vederea obtinerii celor mai bune rezultate. Aceasta strategie va creste traficul, rata de conversie si ROI-ul, adica rezultatele pe care le doriti. Avem cunostintele si experienta necesara pentru a va oferi servicii de calitate, indiferent ca va doriti o strategie SEO ce ofera rezultate, sau un plan complex de promovare online.

Va doriti sa fiti in prima pagina în Google?

Solutia cea mai la indemana este o campanie de optimizare SEO, elaborarea unei strategii corecte oferindu-va posibilitatea unei vizibilitati maxime in fata potentialilor dvs clienti. Cand spunem vizibilitate maxima ne raportam la prezenta afacerii dvs in prima pagina ale rezultatelor oferite de motoarele de cautare, aproximativ 70% din traficul organic fiind redirectionat catre aceste site-uri.

Search Engine optimization

Procesul de optimizare a unui site pentru motoarele de cautare.

1. Audit/Analiza

Inceputul unei strategii seo

Studierea si Analiza sunt bazele in orice strategie de optimizare seo de succes.

Echipa noastra de specialisti SEO analizeaza proiectul dumneavoastra inainte de a pune bazele unei strategii.

Optimizarea SEO implica o strategie de durata care isi poate atinge scoul doar dupa intelegerea exacta a afacerii dumneavoastra.

Cautam cele mai bune cuvinte cheie si identificam potentialii vizitatori ai afacerii dumneavoastra, folosind diferite instrumente, precum Google Analytics, Adwords si alte instrumente speciale, pentru a putea intelege exact, ce se cauta, cum se cauta si mai ales ce strategie ne ofera cele mai bune rezultate.

In acelasi timp, studiem concurenta, site-urile pozitionate cel mai bine, identificam strategiile seo utilizate, pentru a putea crea o strategie SEO prin care potentialii clienti ajung mai intai pe site-ul dumneavoastra.

 

2. Setari Initiale

Aplicatii pentru monitorizarea site-ului

32423Utilizam cateva aplicatii pentru a ne asigura ca ne atingem obiectivele.

Ne asiguram ca nu sunt probleme de baza cu site-ul dumneavoastra. Prin utilizarea Google Webmaster Tools, putem verifica daca site-ul dumneavoastra are probleme de indexare, pagini 404, mesaje cu probleme importante, etc. si rezolvam eventualele probleme.
In acelasi timp instalam diverse aplicatii ce ne permit sa administram strategia seo prin obtinerea de date zilnice despre evolutia campaniei SEO.

Daca afacerea dumneavoastra este si una locala, ne asiguram ca aceasta este adaugata corespunzator in Google Places, pentru a generea un trafic de calitate in cel mai scurt timp.

 

3. Modificari On-page

Avem nevoie de un site creat corect564

Continutul site-ului trebuie sa fie convingator pentru vizitatori cat si pentru motoarele de cautare.

Echipa noastra analizeaza continutul site-ului si propune modificari de structura, continut si programare web. Ne asiguram ca site-ul are o structura corecta, un cod valid si pagini speciale ce ofera informatii clare despre serviciile si/sau produsele oferite. De cele mai multe ori, suntem obligati sa reorganizam structura existenta, sa adaugam continut nou sau sa modificam continutul existent.

Este foarte important sa aveti un continut de calitate, ce ofera toate informatiile pe care un vizitator le cauta folosind motorul de cautare.

 

4. Strategie Continut

Trafic de calitate

In SEO nu e exista strategii pe termen scurt. O strategie SEO de succes include obligatoriu o strategie pentru continut, care genereaza un trafic de calitate, conversii si are un impact pe termen lung, indiferent de modificarile de algoritm ale motoarelor de cautare.

756Imediat ce site-ul este optimizat on-page, este important sa oferim continut nou (fresh), de calitate, pe care vizitatorii site-ului il considera foarte util. Acest lucru implica creare continutului impreuna cu o echipa cu experienta.

Continutul va ofera conversii, atrage link-uri si pastreaza vizitatorii pe site. Pe termen lung aveti nevoie de un site de calitate, iar continutul de calitate este esential.

 

 

 

5. Link Building

Autoritate si Expunere

Pe langa continut si optimizarea site-ului, motoarele de cautare tin cont si de elementele off-page in algoritm.9780

Strategia de Link Building este cea mai importanta parte intr-o campanie de optimziare SEO. O campanie de Link Building creata de persoane fara o experienta indelungata in SEO, atrage in cel mai scurt timp  penalizari din partea Google.

Atragerea link-urilor catre site-ul dumneavoastra trebuie facuta natural pe baza unei strategii pe termen lung. Indiferent de tipul de link-uri, acestea trebuiesc analizate permanent, eliminate dupa caz, sau atrase prin diverse metode de promovare.

 

6. Rapoarte

Rezultate dovedite

Analiza traficului si a pozitiilor sunt raportari lunare. Aveti astfel o imagine clara
despre performanta strategiei de optimizare seo cat si a traficului.

Aceste date sunt foarte utile pentru client cat si pentru echipa noastra, deoarece ne permit sa observam exact orice problema aparuta pe parcurs. Impreuna cu datele clare despre traficul organic si pozitiile in rezultatele Google, puteam crea strategii noi de continut sau link-building, pe baza analizei datelor curente.

vcc

Pin It

Add comment