iOS 9.2 a aparut | Descarca iOS 9.2 acum

iOS 9.2 a aparut | Descarca iOS 9.2 acum

iOS 9.2 a aparut | Descarca iOS 9.2 acum

iOS 9.2 a aparut | Descarca iOS 9.2 acum

iOS 9.2 a aparut cu doar cateva minute in urma de catre compania Apple, noua versiune a sistemului de operare fiind testata timp de peste o luna inainte de a fi distribuita public tuturor posesorilor de iDevice-uri din lumea intreaga.

iOS 9.2 este disponibil in momentul de fata prin sistemul Software Update, Actualizare Software, al iOS, dar si prin intermedul iTunes, el aducand rezolvarea unor probleme de functionare ale browserului Safari dedicat iDevice-urilor, insa nu doar atat. In iOS 9.2 compania Apple a modificat modul in care functioneaza Safari View controller prin aplicatiile terte, astfel ca acum utilizatorii pot folosi extentii pentru aplicatii terte pentru a deschide pagini web in alte aplicatii decat cea in care ei vad link-ul pentru acea pagina.

Separat de acestea, iOS 9.2 permite in momentul de fata utilizarea sistemului de scriere dupa dictare al iOS fara o conexiune de internet, sistemul de operare putand interpreta singur cuvintele pentru a le scrie in aplicatiile dorite, schimbarea fiind una foarte utila.

Mai mult decat atat, Siri ofera suport pentru limba araba in iOS 9.2, Apple eliminand in acelasi timp lag-ul din interfata iPhone 6S Plus, oferind performante mai bune pentru iPhone 4S si alte dispozitive mai vechi, iPad Air 2 si tabletele mai noi avand deasemenea performante mai bune.

Dupa cum v-am spus si mai sus, puteti instala iOS 9.2 in terminalele voastre prin cele doua metode mentionate anterior, cea de Actualizare Software, Software Update fiind mult mai rapida.

Puteti descarca iOS 9.2 din aceasta pagina.

Citeste articolul integral pe: idevice

 

Pin It

Add comment