Despre iPhone 7 - Cum arata iPhone 7

Despre iPhone 7 - Cum arata iPhone 7

Despre iPhone 7 – Cum arata iPhone 7

Despre iPhone 7 – Cum arata iPhone 7

De cateva zile in mediu online circula imagini cu noul concept iPhone 7.

Nu mai avem mult de asteptat pana la lansarea viitorului iPhone. In mediu online au aparut deja informatii cum ca noul iPhone 7 va avea un design total diferit fata de device-urile de pana acum.

Asa cum va relatam mai sus pe internet a aparut un posibil concept al viitorului iPhone 7, ei bine daca intradevar imaginiile sunt adevarate iPhone 7 va arata cu adevarat spectaculos. Conform noului concept iPhone 7 va avea ecranul prelungit pe lateral.

Apple se pare ca lucreaza de ceva timp pentru a construii un telefon inteligent total diferit de cele existente pe piata in momentul de fata. Insa conform altor surse Apple ar vrea sa lanseze un astfel de telefon revolutionar abia in anul 2018.

Iata cum ar putea arata iPhone 7.

Urmatorul iPhone va avea ca sistem de operare IOS 9. Ultima versiune IOS a celor de la Apple urmeaza a fi lansata si va avea o multime de noutatui. Cea mai importanta pare a fi Low Power Mode. Cu aceasta noua functie se pare ca vom castiga 3 ore in plus din viata bateriei.

Noua functie propusa de Apple Low Power Mode mareste autonomia bateriei reducand miscarea si luminozitatea precum si viteza internetului. Cu noua functie mailul-urile vor trece pe manual, refresh-urile automate si download-ul vor fi dezactivate. Toate acestea pentru o mai mare autonomie a bateriei.

Pin It

Add comment