Age of Empires : World Domination vezi video

Age of Empires : World Domination vezi video

Age of Empires : World Domination vezi video

Age of Empires : World Domination vezi video

Age of Empires : World Domination

Video Ageo of Empires : World Domination

Age of Empires: World Domination a fost lansat in App Store pentru iPhone, iPad si iPod Touch-uri, noul joc oferind o parte dintre gameplay-ul cu care v-ati obisnuit deja pe PC-urile voastre, titlul fiind special adaptat pentru terminalele mobile.

Age of Empires: World Domination este oferit deocamdata in versiune beta in cateva tari de pe glob, el putand fi descarcat din App Store si din Google Play, compania dezvoltatoare incercand sa genereze cat mai mult feedback pentru el inaintea lansarii oficiale.

Age of Empires: World Domination este un RTS oferit gratuit pentru terminalele mobile, el oferindu-ne posibilitatea de a controla armate in lupta lor pentru cucerirea sau apararea anumitor teritorii din lumea virtuala, noi avand menirea de a deveni cei mai buni strategi militari.

Pentru Age of Empires: World Domination a fost creata o lume virtuala vasta pe care va trebui sa o descoperim, insa calatoriile noastre vor fi in principal presarate cu diverse tipuri de batalii in care vom infrunta o multitudine de inamici.

Age of Empires: World Domination ofera nu mai putin de 100 de eroi intalniti in versiunea pentru PC-uri, unii dintre ei fiind preluati din lumea reala, asa ca veti avea parte de o experienta de joc extrem de interesanta pentru terminalele voastre. Age of Empires: World Domination poate fi descarcat acum doar din Singapore urmand acest link.

Sursa: iDevice.ro

 

Pin It

Add comment