XCOM 2 - Legenda continua - Gameplay - Trailer Video

XCOM 2 - Legenda continua - Gameplay - Trailer Video

XCOM 2 – Legenda continua – Gameplay – Trailer

XCOM 2 – Legenda continua – Gameplay – Trailer

XCOM 2 – Legenda continua

vom face o mica retrospectiva, incepand cu primul UFO: Enemy Unknown (X-COM: UFO Defence in America de nord).

Jocul a aparut in 1994, dezvoltat de Mythos Games si MicroProse si publicat de MicroProse pentru sistemul de operare DOS si in 1995 pentru Playstation sub numele de X-COM – Enemy Unknown Jocul este un “turn based strategy”, cu elemente de “real-time management simulation”.

Va prezentam Trailer Xcom 2:

Jucatorul are rolul de conducator al organizatiei X-COM, o organizatie clandestina, internationala, ce trebuie sa apare pamantul de o invazie extraterestra, acesta dandu-le comenzi trupelor X-COM intr-o serie de misiuni “turn-based”, alege ce tehnologii noi trebuie cercetate, construieste si isi mareste bazele X-COM.

Va prezentam un Gameplay Xcom 2:

Deasemeni se ocupa de partea financiara a organizatiei, de angajarea de personal, monitorizeaza si raspunde la activitatea extraterestra. Jocul a primit review-uri pozitive, a fost un succes comercial, multe publicatii au afirmat ca UFO – Enemy Unknown este unul dintre cele mai bune jocuri video realizate vreodată.

Totodata acest joc realizat in 1994 a fost inclus in clasarile IGN ca cel mai bun joc din toate timpurile in anul 2000 si 2007. Acest joc a inspirat, dupa el aparand jocuri similare ca – UFO: Aftermath, UFO: Alien Invasion, UFO: Extraterrestrials si Xenonauts.

XCOM 2 – Legenda continua

XCOM 2 – Legenda continua

Un remake al acestui joc a fost creat de Firaxis Games si publicat de 2K Games in anul 2012, realizandu-se si un expansion – Enemy Within in anul 2013. Remake-ul a impresionat deasemeni, castigand nenumarate premii ca “Best Strategy Game” – GameSpy, GameInformer, IGN si “Best PC Game” si “Best Strategy Game” in E3 Game Critics Awards 2012. Dan Stapleton de la GameSpy a scris: “I consider the 1994 turn-based tactical masterpiece X-COM: UFO Defense to be the single best videogame ever made. Compared directly to that impossibly high standard, Firaxis’ 2012 remake, XCOM: Enemy Unknown, does remarkably well.”

Drept urmare, asteptam tot ce e mai bun de la X-COM2, speram sa ne intreaca asteptarile.

Pin It

Add comment